Sistemi parauniversitar në vendin tonë eshte rikthyer diten e sotme në programin e mëparshëm të parashikuar në Ministria e Arsimit, pas një jave mësimi onlinë për shkak të motit të keq dhe temperaturave të ulta që ‘pushtuan’ vendin.

Sipas urdhërit nga MAS nxënësit që frekuentojnë ciklin fillor dhe maturantët do ta ndjekin mësimin në shkollë, ndërsa nxënësit e klasave të 6-11 do ta bëjnë atë të kombinuar.

Kujtojmë që më herët është vendosur që shkollat në zonat e ‘kuqe’ për shkak të Covid do të vazhdojnë mësimin online deri në një vendim të dytë nga Kominteti Teknik i Ekspertëve.


Previous articleISEE: për çfarë shërben dhe si ta bëjmë atë. Udhëzuesi i ekspertëve