Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Kur Rama iu ofertua shqiptarëve me eufemizmin ngacmues “rilindje:, teksa ishte në opozitë e synonte pushtetin, po i jepte qeverisjes së tij të pritshme një vokacion mjaft të gjerë reformues të Shqipërisë, duke përfshirë në të dhe një lloj ambicie edukuese për një shoqëri të rrënuar dhe moralisht në kushte postkomunizmi. Nuk e kishte ndokund […]

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re