Skip to content

Rivarrimi, e veja e Zukorliçit: Presim të vërtetën!

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Dje, një ekip ndërkombëtar ekspertësh i përbërë nga autopsitë mjeko-ligjore nga Serbia, Bosnja dhe Gjermania kreu zhvarrosjen dhe autopsinë e ish- nënkryetarit të Kuvendit të Serbisë, kryetarit të Partisë për Drejtësi dhe Pajtim (PSP) dhe njëherësh ish-myftiut të Bashkësisë Islame në Serbia, Muamer Zukorliç. Pas zhvarrosjes dhe autopsisë, Zukorliç u varros sërish, kësaj radhe në […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë