Home SHQIPERIA Rrëshqitje gurësh në Hotolosht/ Bllokohet një korsi e aksit Librazhd-Prrenjas

Rrëshqitje gurësh në Hotolosht/ Bllokohet një korsi e aksit Librazhd-Prrenjas

0
Rrëshqitje gurësh në Hotolosht/ Bllokohet një korsi e aksit Librazhd-Prrenjas

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Një korsi e aksit Librazhd-Përrenjas është bllokuar si pasojë e rënies së gurëve.

 

Gurët kanë rënë në vendin e quajtur kthesa e Nogut në afërsi të fshatit Hotolisht.

 

Nga bllokimi i korisisë është krijuar rradhë e gjatë automjetesh dhe vështirësi në qarkullim.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë