Skip to content

Rritja e çmimeve/ Nis protesta në Tiranë, qytetarët mblidhen në shesh

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Ka nisur protesta e thirrur kundër rritjes së çmimeve në Tiranë. Qyetarët janë mbledhur në sheshin Skënderbej dhe më pas nga aty, do të drejtohen për te Kryeministria.

 

Kategoritë pjesëmarrëse në protestë do të jenë nga më të ndryshmet, duke nisur me studentët e përfunduar me moshat e treta, që kërkojnë rritje të pensioneve.

 

Qytetarët, kishin edhe një mesazh për qeverinë dhe sipas tyre, keqqeverisja ka bërë që shumë të rinj të braktisin vendin, në një kohë që mund të ndërtonin të ardhmen në vendin e tyre.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë