Pas rritjes së numrit të të prekurve nga koronavirusi ne Republiken Çeke, nga dita e mërkure do të zbatohen një varg masash kufizuese Kryeministri i vendit Andrej Babish tha se të gjitha baret, restorantet dhe klubet do të jenë të mbyllura që nga e mërkura, ndërsa është ndaluar edhe al kooli në vendet publike. Kryeministri […]