Një 37-vjeçar me inicialet B.K, ka vdēkur në Dropull pasi u gōdit nga rrufeja.

Ai ishte me bagëti kur u përfshi nga stuhia e keqe dhe shiu. Ai është me origjinë nga fshati Picar i Gjirokastrës.

Ndërkohë stuhia ka zgjatur vetëm disa minuta dhe më pas ka mbaruar.