Subscribe

Rruga kombëtare që kalon në Qafë Thanë është një ndër më të rrezikshmet, për shkak të kthesave të forta dhe mungesës së ndriçimit. Për të rritur sigurinë në këtë segment, po bëhen ndërhyrje.

 

Drejtoresha e Autoritetit Rrugor Shqiptar, Sonila Qato, beri te ditur se pikat qe shfaqin rrezikshmëri, do te përforcohen me mure mbrojtës te larte.

 

Rrëshqitja e dherave ne aksin rrugor te Qafe thanës ka qene nje problem i vazhdueshëm për automjetet qe kalojnë në kete rruge.