Ka filluar tashmë muaji i shenjtë i Ramazanit dhe ashtu si kudo në botë, besimtarët muslimanë në Shqipëri kanë nisur të agjërojnë.

Duke theksuar se ky është muaj i rëndësishëm, i bujarisë dhe mëshirës, Shqiptaret per Shqiptaret ka zhvilluar disa intervista të shkurtra mes qytetarëve në Tiranë (ditën e djeshme).

Sa agjërojnë shqiptarët dhe çfarë nënkupton për ta ky muaj i shenjtë? Ndiqeni klipin