Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka zhvilluar një takim me një grup grash në Lezhë, ku ka zhvilluar dhe një bashkëbisedim më to mbi sakrificat e tyre dhe familjen.

Në një postim të bërë në Facebook, Basha shprehet ndër të tjera se “ato sakrifikojnë më shumë se kushdo për të siguruar mirëqenien e familjes, për t’u kujdesur për fëmijët dhe punët e përditshme të shtëpisë”.

“Kujdesi dhe mbështetja për gratë duhet të jetë prioritet për çdo qeveri”, thekson Basha.

Reagimi i plotë

Kënaqësi të bashkëbisedoja me një grup grash lezhjane. Për mua fjalët nuk mjaftojnë për të shprehur mirënjohjen e madhe ndaj nënave e grave shqiptare.

Unë e di që ditët janë shumë të vështira për çdo grua. Ato sakrifikojnë më shumë se kushdo për të siguruar mirëqenien e familjes, për t’u kujdesur për fëmijët dhe punët e përditshme të shtëpisë.

Sa më e sigurt, e pavarur dhe e sukseshme të jetë një grua aq me e fortë do të jetë familja dhe më e shëndetshme do të jetë shoqëria.

Prandaj kujdesi dhe mbështetja për gratë duhet të jetë prioritet për çdo qeveri”, shkruan Basha.

“”

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re