Ish-Kryeministri Sali Berisha ka publikuar një denoncim të ardhur nga qyteti i Beratit, ku pretendohet fshehja e qëllimshme e rasteve të të infektuarve me koronavirus.

Berisha shkruan në Fb: “Dje, Berati, 19 raste me COVID-19 dhe kjo fshihet! Akuza të reja për kryeepidemiologun Edvin Xhahil Surreli: 1) kufizim maksimal i testimit që të mos zbulohen të infektuarit me COVID-19, por dhe fshehje kriminale; 2) fshehje e rasteve që dalin pozitivë. E gjitha kjo sepse kryexhahili epidemiolog duhet të thotë se ja se si e kufizova epideminë e COVID-19! Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital.”

Përshëndetje Doktor!
Sot kanë rezultuar pozitiv me COVID- 19, 2 raste në qytetin e Beratit dhe Ministria e Shëndetësissë fsheh me urdhër rastet.