Berisha: Kërkoj dorehqejen e ministrit Cuci, propozozj sot që nëser në ora 8 pranë të gjithë komisariateve të Shqipërsië të ndiqen qirinj, një protestë paqësore.

I bëj thirrje komitetit anti-tortute të KE me urgjencë të ushtrojnë cdo kontroll te duhet mbi institucinet e vuajtjes së dënimit dhe organet e policisë q ë të marrë fund dramat njerëezore në birucat e këtyre komisariateve, qëndrimet e këtyre qeveritarëve që në fakt skanë ndejshmëri.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb