Elisa Spiropali:

Njerëzit duhet të dëshmojnë që vota nuk është e dhënë një herë e përgjithmonë, por votojnë për ata që punojnë. Sapo erdha nga Paskuqani dhe ndihet nevoja për të ndryshuar në atë vend, ata që ja kanë marrë votën për 30 vite nuk i kanë zhgënjyer, por i kanë keqtrajtuar.

Ai që ishte kryetar bashkie thoshte Kamza ime Kamza ime, ka qënë qeverisja më e keqe në Ballkanin Perëndimor.

Politika i jep emër të keq vendeve sidomos kur përdor ndasitë për origjinën, janë 30 komunitete të ndryshme që jetojnë bashkë.

Është dëshmia më e gjallë se si punojmë ne. Ai që ishte, iku e la Kamzën, iku në Dibër, ka lënë Flamur Nokën që ska ca të thotë dhe seriozisht që ja kuptoj vështirësinë se janë njerëzit që i kanë marrë besimin.

Është burrë? Edhe? Unë besoj te forca e karakterit po jo e gjinisë. Mua nuk më trembin betejat politike.

Mendoj se është e domosdoshme dhe jemi të pakonkurrueshëm në numrin e femrave pra të barazisë gjinore. Unë nuk e kam garën me kolegët e mi, unë e kam mision të timin për të marrë një rezultat histori në ato bashki.

Nga maji qershori mund të hapemi, deri në fund të vitit besoj do e kemi hedhur këtë të keqe mbrapa krahëve.

Unë jam shumë e keqardhur për deklaratat e Sali Berisha, do të kisha dashur që ai të ruante një nivel dhe të diskursit të tij. Deklaratat e tij për vaksinat dhe vdekjet.

Është fitore e madhe e vullnetit të palëkundur të Edi Ramës dhe për të çliruar Shqipërinë, nuk e marrim ne fitoren elektorale me shpëtimin e jetës, por dëshmon shumë për karakterin e liderit që kemi. Larg o Zot të kishte qënë ndonjë nga ata kandidatët që ka në listë, të kishte qënë Nard Ndoka Ministër Shëndetësie e Lulin në gjumë.

Sali Berisha mund të ketë 100 mëkatet e tij dhe mëkati i tij është që nuk bëhet bashkë me këtë iniciativë si mjek. Normalisht që s’ka krahasim me Lulin për të bërë punë, nuk është as zot i shtëpisë së tij. Më shumë zot janë Iliri dhe Monika që e marrin në telefon nga mëngjesi deri në dark ca duhet të bëjnë dhe normalisht dhe babai i tij që ka në shtëpi.

Pse e meriton një mandate të 3. Për të gjitha arsyet, jo se i kemi bërë të gjitha, por kemi bërë punët me radhë. Me themele e kam fjalën për financa, ndryshe nuk do e kishim përballuar dot as tërmetin e as pandeminë.

/faxweb