DIten e sotme kane reultuar te prekur me koronavirus dy raste në qytetin e Elbasanit.

Kjo pas kontaktit të dy prindërve me djalin e tyre, i cili ishte kthyer para disa ditësh nga Italia.

31 vjeçari me inicialet V.M, banues në Tiranë ka rezultuar pozitiv ndaj koronavirusit.

Ai është takuar me dy prindërit e tij në Elbasan, banues në lagjen 5
maji. Nga rezultatet e kryera, rezulton se prindërit e tij, nëna 57
vjeçare dhe babai, 58 vjeçar kanë rezultuar pozitiv ndaj koronavirusit.

Mësohet se pasi është zbuluar rasti i infek timit të dy prindërve, i
gjithë pallati është dezinfektuar, ndërkohë që edhe fqinjët i janë
nënshtruar analizave.

Korrespondentja e Panor ama, bën të ditur se 31 vjeçari është prej dy ditësh i shtruar në spitalin infektiv.