“Kisha vendosur të flisja me detaje për seancën e sotme, por tani gjykoj se për vetë edhe të kaluarën tim ky parlament nuk ka nevojë për mendimin tim. Është e qartë se e keni ndarë mendjen për t’a shkarkuar. Juve ju takon se ju e vendosët atje. Dua të bëj një apel të sinqertë ndaj mazhoprancës dhe kryeminsitrit.

Të nderuar kolegë unë mendoj se ka ardhur koha që të prodhojmë lajme pozitive për shqiptarët, mos të prodhojmë vetëm sherr e përplasje, por lajme të mira për klimën e biznesit, të ardhmen e fëmijëve tanë dhe largimin nga gjuha e urrejtjes politike që po nxit shuëm reagime. Ky është një apel i sinqertë i një qytetari jo i një deputeti”- tha Gjoni.

/faxweb