Shkarkohet drejtori i Policisë së Beratit dhe i ulet grada. Përjashtohen nga policia e Shtetit dhe 7 efektivë të tjerë në DVP Berat, me detyra të ndryshme. Vendimi ka ardhur nga drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Muhamet Rrumbullaku pas zbulimit të serës me kanabis në Dimal (Ura Vajgurore). Drejtori i Përgjithshëm i Policisë […]