Policia e Beratit ka shtuar masat për rritjen e sigurisë për pushuesit.

 

Sipas policisë masat e shtuara janë për ti ardhur në ndihmë turistëve vendas dhe të huaj që asksesojnë në rrugët e qytetit.

 

Shefi i shefi i qarkullimit në Berat Ali Yzeiri policia është përqendruar në rrugët që paraqesin rrezikshmëri, ndërsa thekson se gjatë kësaj periudhe ka pasur një rënie të aksidenteve rrugore me 50 %.

 

Yzeiri u ka bërë thirrje edhe drejtuesve të mjeteve që të mos përdorin celularin gjatë kohës që janë në timon, si dhe të vendosin rripat e sigurimit.