Home BOTA ‘Shakaja’ e Johnsonit në kurriz të trupave të Libisë

‘Shakaja’ e Johnsonit në kurriz të trupave të Libisë

0

E vetmja gjë që duhet të bëjnë është heqja e trupave të vdekur dhe ne do të shkojmë atje, tha ministri britanik, shkruan Al Jazeera, .
Ministri i Jashtëm britanik, Boris Johnson ka thënë se Libia mund të bëhet një Dubai i ri – vetëm nëse ata trajtojnë kufomat, që është i fundit në një seri të gaffes nga politikanët britanikë.
Johnson, i cili i ofendoi disa nga aleatët britanikë me komente të papërshtatshme, i tha Partisë Konservatore se qyteti libian i Sirt mund të bëhet një Dubai i ri – nëse largohen kufomat.
‘Ata kanë një vizion të shkëlqyeshëm për ta kthyer Sirtin, me ndihmën e autoriteteve lokale, në Dubain e ardhshëm’, tha Johnson.
‘E vetmja gjë që duhet të bëjnë është të heqin trupat e vdekur dhe ne do të shkojmë atje’, shtoi ai./