Një ndeshje e kampionatit amerikan të basketbollit  për vajza që u zhvillua në teksas perfundoi ne nje konflikt masiv mes lojtareve.

 

Dhuna qe shpertheu mes skuadrës së “texas kristian university” dhe “xhorxh uashington” shokoi mediat amerikane.

 

Lojtaret e të dyja skuadrave u rrahën  me njëra tjetrën, pasi njëra nga basketbollistet kapi nga flokët  kundërshtaren e saj me qëllim për t’i marrë topin.

 

Ky incident u kthye me pas në një sherr  masiv, i cili përfundoi me 8 lojtare të përjashtuara.

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png