Dashamir Shehi, kreu i LZHK ka rrëfyer kujtimet e jetës së tij në emisionin “Opinion”.

Shehi ka kujtuar vitet jetës në sistemin komunist.

Ai tha se ka qëndruar për 4 vite e gjysmë pa punë, ndërsa shtoi se ka bërë disa punë si murator, marangoz apo rrobaqepës.

“Kam qëndruar katër vite e gjysme pa punë, kam punuar murator, marangoz, rrobaqepës me pagu cigaret.

Mësova të qep me njëri-tjetrin. Po të kesh dhunti artizanale mësohesh.

Punova një natë kasher dhe humba 100 lekë dhe u dorëzova.

Sa herë kam pasur kontakt me lekët i kam humbur.”-tha Shehi.