Edi Rama:
“Më 1 maj do të mbyllen zyrtar dhe qytetarët do të marrin shërbim online. Do të mbyllen zyrtar nga jashtë , por brenda saj do të jenë punonjës që do të punojnë për kërkesat e qytetarëve. Nuk do të ikin nga puna ata punonjës që ofrojnë shërbime por do të bëjnë një punë tjetër do të merren me plotësimin e dosjes së qytetarëve. Pra nëse do të marrësh dokument x dhe që deri dje i merrte qytetari tani kemi filluar që pas datës 1 maj të gjitha këto do të ofrohen nga sistemi që do të thotë që cdokush që punon në sportel nuk do kenë përballë qytetarët që kërkojnë shqnim por do të kenë kompjuterin edhe qytetarët do të jenë në formë aplikimi. Cdo aplikim që kërkon dokumenta të ndryshme personi në sportel do të bëjë ghrumbu8llimin e duklemtave të kërkuar5ra dhe më pas qytetari do të marrë përgjigjen sërish oline.

Hipoteka kërkon disa ditë për të të sjellë përgjigjen, brenda disa ditësh do të të vijë në telefon hi9poteka, të gjithjë ata punonjës të administratës plotësojnë dokumentet e nevojshme.

Vitin e ardhshëm do të kemi asistentin me zë, sic është “Siri” kështu do të jetë asistenti dichital i cdo qytetari për të marrë shërbim të caktuar apo cdo lloj pyetje shërbimi do ta ketë në telefon asistentin me zë dhe do të kërkojë përgjigjen për atë gamë që lidhen me shërbnimet me dokumenta.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re