Subscribe

Kjo fundjavë do të shoqërohet me reshje të dendura shiu dhe dëbore.

 

Sipas meteorologëve, ulja e temperaturave do të prekë më shumë zonën verilindore dhe atë juglindore, ndërsa nga dita e mërkurë pritet përmirësimi i kushteve atmosferike.

 

Trafiku detar në Vlorë pritet të ketë probleme dhe vonesa, për shkak të shpejtësisë së erës.

 

Muaji dhjetor do të jetë i ftohtë dhe do të shoqërohet herë pas here me reshje shiu.