KQZ ka përditësuar rezultatin e zgjedhjeve deri në orën 08:51.

Janë numëruar 1515 nga 5199 qendra votimi, nga ku rezulton se Partia Socialiste ka marrë 49.69%, PD 38.54%, LSI 7.13%,  PSD 1.69% dhe Nisma Thurje 0.59%.

Partia Socialiste e Edi Ramës udhëheq bindshëm dhe deri në këto momente është projektuar si fituese e zgjedhjeve.

Surpriza është rezultati i projektuar i PSD në Tiranë dhe në Shkodër, ku ka pritshmëri për tre mandate në total.

Rezultatet paraprake në rang vendi sipas KQZ: