Gjykata e Dibrës vendosi te çojë per gjykim 4 të pandehurit e dosjes 184.

Avokati i palës paditëse Indrit Sefa, shkruan Vizion Plus, tha para nisjes se seances se Gjykatës do t’i paraqiten argumentat që për të pandehurit të nisë gjykimi si dhe kundërshtimin e kërkesës së prokurorit për pushimin e akuzës ndaj kryebashkiakut Dionis Imeraj dhe 3 personave të tjerë.

Ndërkohë avokati i Kryebashkiakut Imeraj, tha se ndaj klientëve të tij prokuroria nuk ka dalë me akuzë të veprës penale për ndikim tek zgjedhësit.

Pavaresisht kesaj trupa e togave te zeza vendosi qe 4 te akuzuarit Nuri Meda, Drini Gjeci, Robert Aga dhe Hasan Hoti te kalojne per gjykim.