Procesi i votimit për shkarkimin e presidentit Meta është duke u shoqëruar me momente humori, ndërkohë që shqetësimi i Alket Hysenit është fakti se nuk po gjen dot emrin e kryeministrit Edi Rama në listë. Por Hyseni harron që deputetët janë renditur në bazë të mbiemrit, dhe jo në bazë të emrit, ndaj edhe Rama renditet nga fundi i listës. Vijon…

/faxweb