Ukraina njoftoi se 64 ushtarë të tjerë u kthyen në shtëpi në një shkëmbim të ri të të burgosurve me Rusinë.

“Një tjetër shkëmbim i të burgosurve. Ne vazhdojmë të kthejmë ushtarët tanë. 64 ushtarë të Forcave të Armatosura të Ukrainës, të cilët luftuan veçanërisht në zonat Donetsk dhe Luhansk, morën pjesë në mbrojtjen e qytetit Bakhmut, po shkojnë në shtëpi”, tha në Telegram Andriy Yermak, zyrtari i lartë i presidencës së Ukrainës.

Ai shtoi se një shtetas amerikan gjithashtu u lirua gjatë shkëmbimit të të burgosurve, si dhe kufomat e katër personave.

“Faleminderit Shtabit Koordinues për Trajtimin e të Burgosurve të Luftës. I jam mirënjohës të gjithë ekipit, por ka ende shumë punë përpara. Ne jemi duke punuar”, shtoi ai.

Asnjë deklaratë nuk është bërë ende nga autoritetet ruse për shkëmbimin e të burgosurve apo në lidhje me numrin e njerëzve që u kthyen në Moskë.

Burimi: AA

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png