Home SHQIPERIA Shkollat 3 ditë pushim, qeveria nxjerr vendimin e ri: Një nga prindërit të qëndrojë në shtëpi…

Shkollat 3 ditë pushim, qeveria nxjerr vendimin e ri: Një nga prindërit të qëndrojë në shtëpi…

0
Shkollat 3 ditë pushim, qeveria nxjerr vendimin e ri: Një nga prindërit të qëndrojë në shtëpi…

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Ministria e Arsimit njofton se njëri nga prindërit mund të qëndrojë në shtëpi me fëmijët, ndërkohë që mësimi do të jetë i pezulluar nga data 24 – 26 janar për shkak të kushteve të vështira atmosferike.

Ministria bën me dije se me vendimin e ri të Këshillit të Ministrave njëri nga prindërit me fëmijë të mitur lejohet të qëndrojë në shtëpi pa pasoja administrative dhe financiare.

“Nisur nga vendimi i fundit për ndërprerjen e procesit mësimor nga data 24 – 26 janar për shkak të kushteve të vështira atmosferike, nisur edhe nga eksperiencat e mëparshme ku me vendim të Këshillit të Ministrave njëri nga prindërit me fëmijë të mitur lejohet të qëndrojë në shtëpi pa pasoja administrative dhe financiare, i njëjti vendim do të aplikohet përsëri edhe gjatë javës së ardhshme”, njofton ministria.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë