Home BOTA Shoferëve të autobusëve dhe tramvajeve u ndalohet përdorimi i smartfonëve

Shoferëve të autobusëve dhe tramvajeve u ndalohet përdorimi i smartfonëve

0

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Shoferët e autobusëve dhe tramvajeve në qytet dhe në rajonin e Cyrihut do të shkarkohen pa paralajmërim nëse kapen duke i përdorur smartfonët ose tabletat.
Kjo është ajo që kompanitë e transportit Zurich VBZ kujtojnë në një letër.
Brenda një viti tre shoferë u shkarkuan pa paralajmërim, të cilët kishin përdorur një pajisje të tillë gjatë udhëtimit.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë