Gazeta Koha Jonë ka pasqyruar operacionin e shpëtimit të grave dhe fëmijëve nga kampi “Al Hol” në Siri.

Në artikullin e  botuar, kryeministri Edi Rama cilësohet si “James Bond 007”.

Ndër të tjera, Koha Jonë shkruan:

“Edi Rama, shoqeruar nga ministri i brendshëm Bledi Çuçi (në rolin e Sean Connery) zhvilloi një aksion si në filmat e James Bond 007!

Ja se ç’shkruan vetë protoganisti “James Bond 007”: Beirut, Liban – Për operacionin e shpëtimit nga kampi i ferrit në Al Hawl dhe kthimit të fëmijëve e grave të tjera në Atdhe.

5 gra dhe 14 fëmijë shqiptarë nga kampet e vdekjes në Siri, nesër në Shqipëri, falë një operacioni të gjatë e të ndërlikuar inteligjence në terren dhe ndihmës së paçmueshme të gjeneralit Abass Ibrahim”.

Dhe pas aksionit tip Bond, kryeministri Rama shkruan sot:“Mbërrijnë në Atdhe 14 fëmijë dhe 5 gra shqiptarë nga kampi i ferrit Al Hawl”.

Burime nga stafi endrifugist tregojnë se kryeministrit i pëlqen James Bond. Përveç pikturës, Rama, endërron edhe të jetë aktor.

Një serial e luajti këto dy ditë në Beirut!”, shkruan Koha Jonë. (TemA)