Ky është 18-vjeçari hero, Anri Kashiku që u fut në det në Durrës për të shpëtuar vëllain e tij dhe shokun nga mbytja por nuk ia doli dot të shpëtonte vetë.

Dy të miturit që u shpëtuan nga Kashiku arritën të dalin në breg dhe ndodhen në gjendje të mirë shëndetësore.

 

Trupi i pajetë i Anri Kashikut qëndroi për pak kohë në det ndërsa u nxorr pak momente me vonë nga shërbimet e Policisë Kufitare.