Përmes një video ku janë të përmbledhura premtimet e PD-së për zgjedhjet e 25 prillit, kreu i selisë blu Lulzim Basha, shkruan se vendi me Edi Ramën si kryeministër ka mbetur në vendnumëro.

Basha premton se me fitoren e opozitës më 25 prill, në vend do të vijë ndryshimi dhe do të rikthehet shpresa.