Deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku, ka publikuar raportin nga Organizata Botërore për indeksin e krimit dhe shkruan se Shqipëria ka shënuar kështu një tjetër rekord negativ.

Duke iu referuar raportit, Tabaku shkruan se për Shqipërinë, vijojnë të mbeten të njëjtat probleme si çdo vit, “nga trafiku i qenieve qenieve njerëzore tek krimi organizuar, vendi transit për drogën si dhe influencat kriminale në politikë.”

Postimi i plotë i deputetes:

“Shqipëria ka shënjuar një tjetër rekord negativ në Indeksin e Krimit me probleme që vazhdojnë të mbeten trafiku qenieve njerëzore; krimi organizuar; vend transit për drogën; influencat kriminale në politikë. Në pak fjalë, të njëjtat probleme si për çdo vit!”

Shqipëria ka shënjuar një tjetër rekord negativ në Indeksin e Krimit me probleme që vazhdojnë të mbeten trafiku qenieve njerëzore; krimi organizuar; vend transit për drogën;influencat kriminale në politikë. Në pak fjalë, të njëjtat probleme si për çdo vit!

— Jorida Tabaku (@jorida_tabaku) September 27, 2023

“”

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re