Nje video e hedhur në rrjet  tregon se si një mace ka ndierë termetin dhe çohet menjëherë në këmbë.

Çuditërisht, kafshet i ndiejnë disa sekonda me pare lekundjet sizmike, si qentë ashtu dhe macet e ndiejnë me heret.

Pasi nisin lekundjet, duket qartë se si macja leviz e shqetesuar dhe nuk di se cfare te bej në ato momente.