Albana Fico: Të jeni të qartë që kjo është një sitatë që vlerësohet në dinamikën e vet. Opsioni i mbylljes së Shqipërisë do të ishte versioni i fundit sipas skenarëve. Për sa i përket ecurisë së indikatrorëve që masin situiatën, ndërhyrjen e kryerado të na ndihmonin  që të surveojmë situatën.

Ne mbledhjen e fundit, Komitetin Teknik i Eksperteve, pasi kemi analizuar situaten dhe risqet, ecurine e epidemise ne vend dhe pergjigjen e qytetareve ndaj masave te ndermarra dhe kemi vendosur:Te ndalohen grumbullimet me me shume se 10 persona ne vende te hapura dhe te mbyllura
Te ndalohen mbledhjet partiake dhe tubimet
Konferencat, ceremonite e festave, ceremonite martesore dhe organizimet pertej familjare te ceremonive mortore, deri ne nje urdher te dyte

/faxweb

loading...