Shumë persona po ndihen se është koha për të kthyer pas jetën në normalitet. A mund të jetë kjo zgjidhja? Një pasaportë elektronike për Covid-19, duke zbutur kufizimet për ata që janë vaksinuar…

Danimarka planifikon që të ketë në dispozicion dozat për të gjithë 5,8 milionë banorët e tij deri në qershor. Përpara kësaj, mund të jetë një nga vendet e para në botë të zbulojë një skemë për të vaksinuarit, ndoshta në fund të këtij muaji…

Është e gjitha pjesë e një plani për të rihapur biznesin e turizmit fillimisht, me një nxitje nga sektori i akomodimit dhe argëtimit që do të jenë pjesë e zgjidhjes.


Previous articleShkeli orën policore, djali i ish-kryeministrit merr gjobe, bën ironi: Më kishte mbaruar letra higjienike