Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Të gjithë bizneset që nuk kanë mundur të depozitojnë në kohë pasqyrat financiare, për shkak të sulmit kibernetik, do të mund ta kryejnë këtë procedurë në ditët në vijim.

 

Ministria e financave ka njoftuar se ky afat do të shtyhet me aq ditë sa u bllokua portali  “e-albania”, pra, me 6 ditë.

 

Ministrja e Financave Delina Ibrahimaj ftoi bizneset që të vijojnë me depozitimin e pasqyrave financiare në regjistrin tregtar.

 

Bllokimi i shërbimeve online për shkak të sulmit kibernetik solli kaos për shumë biznese dhe qytetarë, ndërsa ende nuk janë rikthyer të plota të gjitha shërbimet që ofrohen nga portali “e-albania”.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re