Skip to content

Shtyrjet e gjyqeve mbajnë peng “Dosjen 184”, avokatët mungojnë dhe ndërrohen vazhdimisht

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Pas zhvillimit të disa seancave normale në dy proceset për “Dosjen 184” dhe leximit të pretencës në njërin prej tyre, gjyqet u janë rikthyer shtyrjeve. Në dy seanca radhazi që ishin planifikuar të martën, gjykimi u shty për shkak të mungesës së avokatit mbrojtës Gentjan Rumano dhe ndërrimit të avokatit në njërin prej proceseve. Në …

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë