Hilberto Rodriguez Orejuela, ish-udhëheqësi i kartelit dikur të fuqishëm kolumbian Cali, ka vdekur në moshën 83-vjeçare në një burg në SHBA ku po vuante një dënim 30-vjeçar për trafik droge, njoftoi familja e tij. I njohur si “Shahisti”, Rodriguez u ekstradua në Shtetet e Bashkuara në vitin 2004 dhe po kryente dënimin në një burg […]