Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Joseph James Rogan është një komedian amerikan.

Ai është më i njohur për podkastin e tij ‘The Joe Rogan Experience’ në të cilin interviston të ftuar interesantë dhe të diskutueshëm si Elon Musk, Naval Ravikant, Jordan Peterson, Ben Shapiro, Russell Brand dhe Dr. Robert Malone.

Për kënaqësinë e lexuesve tanë ne kemi sjellë një koleksion të thënieve më të bukura të tij.

Shumë herë, ju mundni një person i cili mundi një person që mund t’ju mundë ju. Dua të them, nuk ka kuptim.

100% e të gjithë urrejtësve në botë janë potenciale të parealizuara.

90% e suksesit është vetëm të shfaqesh. Shkoni atje dhe filloni të punoni. Nuk do të ndiheni perfekt çdo ditë. Duhet të ketë edhe nga ato ditë që duhet t’i shtyni.

Gjithë kohën që e kaloni duke u ankuar, mund ta kaloni duke nxitur veten. Ju mund të ndiqni ëndrrën tuaj. Ju mund të kuptoni se çfarë po bëni gabim dhe të përmirësoni jetën tuaj.

Aspironi të jeni njeriu që pretendoni të jeni kur përpiqeni të arrini kënaqësi.

Jini të qetë me njerëzit. Jini të sjellshëm me sa më shumë njerëz që mundeni. Buzëqeshuni sa më shumë njerëzve dhe lërini ata t’ju buzëqeshin.

Bëhu heroi i historisë tënde.

Duke e vendosur veten në atë formë intensive stresi, e bën jetën e zakonshme më paqësore.

Zgjidhni të frymëzoheni.

Komedia në të vërtetë nuk është si çdo formë tjetër arti, sepse është shumë e specializuar dhe e larmishme në përmbajtjen e saj, por e përgjithshme në titull.

Shqetësimi është miku juaj. Nuk ka rëndësi nëse je i sëmurë, nëse ke fëmijë… nëse je profesionist, shko në punë.

Bëni gjëra që janë të vështira. Është shumë e rëndësishme të luftosh. Ju nuk mund ta njihni veten pa luftë. Ti nuk e di kush je derisa të testohesh.

Mos e humbni kohën tuaj.

Djem që blini të brendshme të bardha… Ndaloni!

Nxitni njëri-tjetrin dhe bëhuni më të fortë.

Përsosmëria në çdo gjë rrit potencialin tuaj në gjithçka.

Për shumë njerëz arsyeja pse ata janë idiotë nuk është domosdoshmërisht se truri i tyre nuk funksionon mirë, është se ata janë në një ambient të tmerrshëm.

Njerëzit e zjarrtë  janë ata që nxitojnë dhe i bëjnë gjithmonë gjërat. Shoku im Jocko ushtrohet çdo ditë në orën 4:30 të mëngjesit. Pse? Sepse kështu dëshiron. Kështu bëhet. Ju shkoni dhe ndiqni gjërat që doni dhe mos nxirrni asnjë justifikim.

Pajiseni veten me të gjitha llojet e dështimeve.

Bëhuni më të mirë në çdo gjë që po bëni. Pra, çfarë nëse ju nuk ia dilni tani? Të gjithë kanë veshtirësi kur fillojnë. Por nëse e doni atë dhe nuk e gënjeni veten, atëherë bëhuni më të mirë në të.

Madhështia dhe çmenduria janë fqinjë dhe ata shpesh i marrin hua sheqer njëra-tjetres.

Urrejtësit janë të gjithë të dështuar. Është 100% e sigurt. Askush që është me të vërtetë i shkëlqyeshëm në diçka nuk është urrejtës.

Qeniet njerëzore janë një burim.

Unë jam komentator i ndeshjes në ring në kohën time të lirë.

Më pëlqen një histori suksesi, por edhe më shumë se një histori suksesi, më pëlqen një histori me një tip që e dreqos me jetën e tij dhe e merr veten sërish.

Unë flas aq shumë për seksin saqë vajzat duan të më takojnë.

Dua të sigurohem që gjithçka që po krijoj, po e krijoj në mënyrë që njerëzit e tjerë të kenë kënaqësi prej saj. Dhe ky është shpërblimi që ju merrni për këtë.

Unë jam i fiksuar pas fituesve ekstremë sepse mendoj se ka një çmenduri. Unë me të vërtetë besoj se për të qenë vërtet i shkëlqyeshëm në diçka, duhet t’i dorëzohesh një mase të caktuar çmendurie.

Nëse gjërat nuk po shkojnë ashtu siç dëshironi, atëherë bëni diçka për to. Ndaloni së foluri për problemet tuaja dhe dilni dhe bëni diçka për t’i rregulluar ato.

Nëse mund të kontrolloni atë që hani, mund të kontrolloni të gjitha aspektet e tjera të jetës suaj.

Nëse mund të gënjesh, mund të veprosh, dhe nëse mund të gënjesh të dashurat e çmendura, mund të veprosh nën presion.

Në të gjitha udhëtimet e mia, në të gjitha aventurat e jetës sime; Më duhet të them se ende nuk e di se çfarë është jeta, absolutisht nuk e di, dhe është një temë që është vazhdimisht në mendjen time. Një gjë që di me të vërtetë është se sa më të mirë të jemi me njerëzit tanë, aq më i mirë është universi për ne.

Është shumë e rëndësishme t’i ndihmosh njerëzit të kuptojnë se si ta menaxhojnë jetën, t’i ndihmosh njerëzit të kuptojnë se si të mendojnë, t’i ndihmosh t’i frymëzosh, të ndihmosh t’u tregosh se çfarë mund të fitohet nga vendosja e qëllimeve dhe arritja e tyre dhe ajo ndjenjë e shkëlqyer – dhe kjo bëhet ngjitëse.

Është shumë e mundur që të gjithë të jenë saktësisht të njëjtë në thelb.

Jiu-Jitsu ka qenë një nga mjetet më të vlefshme që kam pasur ndonjëherë në jetën time.

Mirësia është një nga dhuratat më të mira që mund të dhurosh… Ne e dimë se në thelb kjo bën të ndihesh mirë.

Jeta ka të bëjë me kërkimin e përsosmërisë. Kjo ndjekje është ndoshta më emocionuese për mua tani më shumë se kurrë.

Jeta është e çuditshme. Ju vazhdoni të lëvizni dhe vazhdoni të lëvizni. Përpara se ta kuptosh, shikon prapa dhe mendon: “Çfarë ishte kjo?

Jetojeni jetën tuaj sikur një ekip dokumentarësh ju ndjek përreth dhe po analizoni sjelljen tuaj.

Arti marcial është një mjet për të zhvilluar potencialin tuaj njerëzor.

Mos dituria e së vërtetës nuk ju bën të paditur. Të mos duash të dish të vërtetën është ajo që të bën të paditur.

Sapo të kuptoni se çfarë është përsosmëria… ju e shihni se si përsosmëria manifestohet në çdo disiplinë.

Njerëzit janë të frikësuar, ata kanë frikë nga boshllëku.

Njerëzit ende mund të fitojnë para dhe ende të gjejnë sukses duke e bërë këtë në mënyrë etike.

Bëni sikur jeta juaj ishte një film dhe filloi tani, çfarë do të bënte heroi? Çfarë do të bënte personi që ju respektoni? Çfarë do të bënte personi që ju admironi dhe ju frymëzon? Beje ate.

Realiteti është me të vërtetë një teatër. Nuk ka asnjë mënyrë tjetër për ta përshkruar atë. Është e gjitha kaq e pakuptimtë, qesharake dhe kaotike.

Suksesi i dikujt nuk do të thotë dështimi yt.

Truri është gjenerali dhe trupat janë trupi.

Universi shpërblen riskun e kalkuluar dhe pasionin.

Zgjedhja më e keqe që mund të bëjë një njeri është të ndihet rehat.

/shkollaesuksesit.com

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë