“Të huajt e dënuar me burgim dhe deportim të mëvonshëm në vendet e tyre të origjinës në Danimarkë, duhet ta vuajnë dënimin në Kosovë në të ardhmen”, shkruante e përditshmja gjermane Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), duke shtuar se kjo ishte parashikuar në një marrëveshje të arritur në fund të prillit, nënshkruar nga qeveritë e dy […]