Çantat e vogla janë bërë tashmë praktike dhe mjaft të pëlqyeshme. Por kjo duket se do të ndryshojë në sezonin e dimrit.

Duket se ky do të jetë sezoni i çantave të mëdha.

Modelet e nuancave të errëta me ngjyrë të zezë, ngjyrë ulliri apo të gështenjtë janë zgjedhje më e mirë sepse përshtaten lehtë me çdo veshje, gjithashtu arrijnë edhe efektin e dëshiruar për shkak se tërheqin shikimin me dimensionet e tyre.