Për herë të parë, qindra muslimanë u mblodhën dhe falën teravitë në Times Square në New York City të shtunën, ditën e parë të Muajit të Ramazanit.

Teravitë janë falje speciale në këtë muaj. Dhe është konsideruar historike ky rit masiv në atë që vendin kult të SHBA.

Riti kaloi pa asnjë incident dhe në normalitet të plotë.