Migrena është një nga ato gjëra që shumë lehtë mund të të shkatërrojë gjithë ditën tënde.Por kjo metodë duket se ka funksionuar për shumë persona.
Kur përdorni kripë për të qetësuar migrenën, sigurohuni që të përdorni kripë me cilësi të lartë siç është kripa e kristalizuar himalajane. Është kripa më komplete në botë.
Përmban 84 minerale, elektrolide dhe element- një numër që është për t’u marrë në konsideratë sepse janë gjithsej 118 element të njohur nga shkenca.
Kripa ndihmon në reduktimin e dhimbjeve të migrenës, forcon sistemin imunitar, rrit nivelet e energjisë, balancon nivelet e serotinës në gjak.
Si përgatitet:
Kombinoni 1 gotë ujë, me lëngun e një limoni të shtrydhur dhe nga ½ deri në 1 lugë me kripë himalajane.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re