Situata është bërë alarmante si pasojë e përhapjes së flakëve në Rrogozhinë. Zjarri po përparon drejt shtëpisë, pasi ka djegur hektarë me ullishte. Kërkohet ndërhyrja me helikopter nga ajri për të shuar flakët.

Flakët të ndihmuara edhe nga era janë shumë pranë dhe rrezikojnë djegjen e varrezave të fshatit.

Shërbimet Zjarrfikse të Rrogozhinës dhe banorë të fshatit janë angazhuar dhe po punojnë për shuarjen e tyre pavarësisht terrenit shumë të vështirë.

/faxweb