Autoriteti Rrugor Shqiptar ka njoftuar se orët e para të mëngjesit të sotëm ka pasur një rënie të intesitetit të shirave.

 

Aktualisht në Malësinë e Madhe vetëm aksi Dedaj-Razëm vazhdon devijimin për në rrugën alternative.

 

Kontraktorët dhe punonjësit janë në terren sipas ARRSH për të bërë të mundur qarkullimin normal të mjeteve.

 

ARRSH u ka bërë apel shoferëve që të udhëtojnë me kujdes dhe të ulin shpejtësinë.

 

Gjatë natës dhe në orët e para të mëngjesit ka rënë intensiteti i reshjeve të shiut në të gjithë vendin duke sjellë një qetësim të situatës

 

Për momentin vetëm në aksin Dedaj-Razëm vazhdon devijimi për në rrugën alternative.

 

Kontraktorët me mjete e punëtorë janë në terren për të mbajtur qarkullimin në normalitet

 

Tregoni kujdes të shtuar gjatë drejtimit të mjetit në kohë me shi, ulni shpejtësinë, respektoni sinjalistikën dhe udhëzimet e Policisë Rrugore.

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png