12 raste në Berat, 19 raste në Kuçovë, 5 raste në Urë-Vajgurore, 2 raste në Skrapar dhe 1 rast në Poliçan.

-2 infermiere në fshtrat Konisbaltë e Drenovicë në Urë-Vajgurore,

-2 punonjës të OSHEE -së në Skrapar,

-2 punonjëse në zyrat e drejtorisë arsimore në bashkinë Kuçovë,

-3 punonjëse në një fasoneri në qytetin e Kuçovës,

-9 pensionistë të moshave 66-79 vjeç.

70% e të prekurve janë të rinj të moshave 20-25 vjeç