Smothie për trajtimin e anemisë

Përbërësit:
-½ kupë luleshtydhe
-1 banane

-1 dorë spinaq
-1 kupë lëng molle jeshile

Përgatitja: Lani përbërësit me ujë të rrjedhshëm dhe hidhini në Nutribullet . Pijeni dy herë në ditë për të parandaluar aneminë.

/shkollaeshendetit.com