Top Channel në bashkëpunim me gjigantin botëror të sondazheve, kompaninë IPSOS, publikon të dhënat e sondazhit për zgjedhjet e 25 Prillit në emisionin “Open” drejtuar nga gazetarja Eni Vasili.

Sipas sondazhit të realizuar në vendin tonë, 56% e qytetarëve mendojnë se kryeministri Edi Rama e ka menaxhuar mirë situatën e pandemisë së COVID-19.

Oliviero Marchese, drejtori i Përgjithshëm i Kërkimeve Elektorale, IPSOS tha mbrëmjen e sotme se Rama ka punuar mirë në situatën e pandemisë së COVID-19, bazuar në rezultatet e sondazhit.

“Dy gjëra, e para që dua të them është se nuk ka diferencë shumë të madhe nëpërmjet grupmoshave, grupeve të shoqërisë, burra apo gram mbi këtë pyetje.

Në total, shpërndarja është e ngjashme në të gjitha grupet. Siç u tha dhe nga të ftuarit tuaj, 38% të personave është nivel pozitiv për qeverinë, pra mbi Covidin në veçanti, ka punuar mirë. Në vende të tjera, gjykimi mund të jetë ndryshe”, tha ai.

Sipas sondazhit ku morën pjesë qytetarë të 12 qarqeve, dilet në përfundim se 38% e qytetarëve mendojnë se Rama e menaxhoi keq situatën e koronavirusit.