Top Chanel ka hapur një sondazh në lidhje me zgjedhjet që do të zhvillohen në Partinë Demokratike më 13 Qershor. Sipas sondazhit në krye të listës renditet kandidati Agron Shehaj dhe në fund të saj kryetari aktual , Lulzim Basha.

Përveç faktit që sondazhi nxjerr të humbur Bashën,tregon më shume që në fakt edhe në zgjedhjet e 25 Prillit sondazhet online nxirrnin fituese PD janë përdorur “Call Centerat” e Agron Shehajt. Shehaj mesa duket po përdor te njëjtën metodë edhe kundër Lulzim Bashës në zgjedhjet brenda partisë.

/lexo.al