68% e të anketuarve e kanë vlerësuar si sukses të kryeministrit Edi Rama, procesin e vaksinimit në Shqipëri.

Sipas një sondazhi të organizuar nga gjigandi IPSOS në bashkëpunim me Top Channel.

Nga ana tjetër, vetëm 27% e të anketuarve e vlerësojnë “shumë keq” punën e Ramës dhe qeverisë lidhur me procesin e vaksinimit.

11% e vlerësojnë mjaft keq dhe 16% e vlerësojnë shumë keq punën e Edi Ramës dhe qeverisë së PS-së në procesin e vaksinimit.

Sondazhi është kryer në periudhën 29 deri më 31 mars 2021 me të intervistuar mbi 18 vjeç. 1513 të anketuarit i janë përgjigjur pyetjeve se cili lider apo parti do të donin që t’i drejtonte, si dhe për programin që kanë prezantuar tre forcat më të mëdha politike në vendin tonë.